Reisverzekering

Reisverzekering afsluiten

Ook indien u een aangepast vakantiehuis hebt gehuurd, is het van belang een goede reisverzekering af te sluiten die afgestemd is op uw vakantie en persoonlijke situatie. A Vakanties is al jaren gespecialiseerd in reisverzekeringen. Dit doen we in samenwerking met Europeesche Verzekeringen. U kunt bij ons een kortlopende reisverzekering afsluiten ( voor één bepaalde reis of vakantie ) of kiezen voor een doorlopende reisverzekering. In alle gevallen kunt u bij ons een reisverzekering online afsluiten. Hieropnder een overzicht van de mogelijkheden een reisverzekering af te sluiten.

Kortlopende reisverzekering afsluiten

U kunt een kortlopende reisverzekering afsluiten via verschillende websites en in alle gevallen uw reisverzekering zelf samenstellen. Belangrijk hierbij is dat u medische kosten kunt meeverzekeren. Dat is zeker van belang indien u een vakantie of vakantiehuis buiten Nederland hebt geboekt. U kunt bij ons ook een duurzame reisverzekering afsluiten en zo een aantal goede doelen steunen en bijdragen aan een schoner milieu!

Website afsluiten kortlopende reisverzekering.


Duurzame reisverzekering afsluiten

U kunt bij ons een kortlopende of doorlopende duurzame reisverzekering afsluiten. Ook onze duurzame reisverzekering kunt u zelf samenstellen.

Website duurzame reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering afsluiten

U kunt bij A Vakanties een duurzame doorlopende reisverzekering afsluiten of een standaard doorlopende reisverzekering. In beide gevallen is dit in samenwerking met Europeesche Verzekeringen.

Duurzame doorlopende reisverzekering afsluiten.

Standaard doorlopende reisverzekering afsluiten.

Groepsreisverzekering afsluiten

Een groepsreisverzekering sluit u af als u met een groep op vakantie gaat. Ook onze groepsreisverzekering kunt u online afsluiten. De groep mag echter niet groter zijn dan 250 personen.

Website afsluiten groepsreisverzekering.