Groepsaccommodaties voor gehandicapten

Groepsaccommodatie voor gehandicapten huren

Wij hebben een aantal groepsaccommodaties binnen ons aanbod welke geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten of mindervaliden. Hieronder enkele voorbeelden van aangepaste groepsaccommodaties voor gehandicapten.

Zoek uw aangepaste vakantiehuis

Groepsaccommodatie gehandicapten in Friesland

In Friesland staat een groepsaccommodatie welke volledig is aangepast voor een vakantie met gehandicapten. Deze groepsaccommodatie in Friesland ( Elsloo ) is geschikt voor een verblijf met 30 personen. Op hetzelfde terrein waar deze aangepaste groepsaccommodatie staat nog een groepsaccommodatie welke geschikt is voor een verblijf met gehandicapten. Ook deze groepsaccommodatie heeft een capacateit van 30 personen zodat er in deze 2 groepsaccommodaties samen, 60 gehandicapten kunnen verblijven.

De eerste groepsaccommodatie beschikt over 10 slaapkamers waarvan er 8 rolstoeltoegankelijk zijn.  In deze slaapkamers staat goede hoog/laag bedden. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer. Badkamers en toiletten zijn eveneens rolstoeltoegankelijk en eveneens aangepast voor een vakantie met gehandicapten.  Vanzelfsprekend is de groepsaccommodatie drempelvrij en zijn de doorgangen breed genoeg voor toegang met een rolstoel.  De 2e groepsaccommodatie is eveneens goed aangepast voor gehandicapten. Totaal kunnen er in deze 2 groepsaccommodaties 60 gehandicapten verblijven. Voor maaltijden en vervoer kan worden gezorgd.

Verwarmd zwembad geschikt voor gehandicapten

Het unieke van deze groepsaccommodaties voor gehandicapten is dat gasten gebruik kunnen maken van het verwarmde, privé zwembad. Omdat dit zwembad beschikt over een elektrisch systeem kunnen ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel in de meeste gevallen gebruik maken van dit zwembad. 

Groepsaccommodaties voor gehandicapten in Brabant

Op Landgoed de Biestheuvel vindt u verschillende groepsaccommodaties welke geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten. Deze groepsaccommodaties beschikken over hoog/laag bedden, een tillift, aangepaste badkamers en toiletten. Op het Landgoed worden veel activiteiten gehouden waarvan sommige ook geschikt zijn voor mensen met een funtiebeperking. Daarnaast heeft Landgoed de Biestheuvel een bus ter beschikking die geschikt is voor mensen met een rolstoel. 

In totaal zijn er op Landgoed de Biestheuvel 7 groepsacommodaties te huur waarvan er 3 zijn aangepast voor een vakantie met gehandicapten.
Het gaat hier om groepsaccommodaties welke geschikt zijn voor 20 tot 30 personen.
De andere groepsaccommodaties zijn minder goed aangepast maar wel geschikt voor een vakantie met rolstoel.
Op onze website aangepaste vakantiehuizen vindt u een overzicht van de aangepaste groepsaccommodaties op Langoed de Biestheuvel. U kunt hier ook zien wanneer deze groepsaccommodaties beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn.
Voor vragen, bezichtigingen of reserveringen van alle groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel kunt u contact opnemen met A Vakanties, via info@a-vakanties.nl