Hulpmiddelen huren

Hulpmiddelen via Comfortzorg huren

Heeft u een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor gehandicapten geboekt en moet er op uw vakantieadres bepaalde hulpmiddelen zoals een hoog/laag bed, rolstoel of tillift bezorgd worden?

Comfortzorg is een landelijk werkende organisatie die ervoor kan zorgen dat bepaalde hulpmiddelen op uw vakantieadres bezorgd worden. Hierbij inventariseert men bij u als huurder van het vakantiehuis wat er nodig is en bij de verhuurder wat er mogelijk is. Vervolgens neemt Comfortzorg contact op met een organisatie die hulpmiddelen verhuurt en deze op uw vakantieadres bezorgt. Zo kunt u genieten van een onbezorgde vakantie met de juiste hulpmiddelen.  Comfortzorg kan ook zorg voor u regelen op uw vakantieadres.

Comfortzorg vraagt een bijdrage voor het organiseren van de zorg e/o/ hulpmiddelen tijdens uw vakantie. U vindt de hoogte van deze bijdrage alsmede hun werkwijze en te bestellen hulpmiddelen op hun website.

Website Comfortzorg.

Zelf hulpmiddelen huren

Natuurlijk kunt u ook zonder de tussenkomst van Comfortzorg bepaalde hulpmiddelen bestellen en deze laten bezorgen op uw vakantieadres.  Hierbij een aantal organisaties waar dat mogelijk is.

Welzorg
Vegro