Vakantiehuizen gehandicapten

Gehandicapten vakantiehuis in Nederland of elders in Europa huren?  Op deze website vindt u een groot aanbod vakantiehuizen in Nederland en heel Europa welke geschikt zijn voor een vakantie met gehandicapten. U herkent deze betere aangepaste vakantiehuizen door de eventuele aanwezigheid van een aangepaste badkamer, aangepast toilet, verhoogde bedden, tillift, brede doorgangen en gebrek aan drempels. Bij ieder vakantiehuis of bungalow staat omschreven in hoeverre een vakantiehuis voor gehandicapten geschikt is voor iemand met een lichamelijke beperking of functiebeperking. Er staan namelijk op deze website ook vakantiehuizen die alleen maar rolstoelvriendelijk zijn en niet geschikt zijn voor een bepaalde groep gehandicapten.

Hulpmiddelen bestellen

Indien een vakantiehuis voor gehandicapten ruim genoeg is maar er bepaalde zaken ontbreken, kunnen er eventueel bepaalde hulpmiddelen bestel worden en op het vakantieadres bezorgd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoog/laag bed, rolstoel, rollator, tillift of douchebrancard.
Zie de informatie over hulpmiddelen op uw vakantieadres laten bezorgen.

Vakantiehuis gehandicapten online boeken

U kunt ieder vakantiehuis voor gehandicapten online zoeken en boeken. Ook als het om een last minute vakantiehuis of bungalow voor gehandicapten gaat.

Zoek uw aangepaste vakantiehuis

Groepsaccommodatie online boeken

U vindt op deze websites ook grote vakantiehuizen voor gehandicapten zoals groepsaccommodaties. U kunt ook groepsaccommodaties online zoeken en boeken. Zie ook onze website groepsaccommodaties.

Hulp nodig bij vinden vakantiehuis of groepsaccommodatie?

Bent u op zoek naar een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor gehandicapten en heeft u specifieke vragen, wensen of hulp nodig?  Wij zijn u graag van dienst. Bel tijdens 9.00 uur en 16.00 uur naar 0345-506847 of mail naar info@a-vakanties.nl