Hond mee op vakantie

Hond mee op vakantie is mogelijk

Zoekt u een aangepast vakantiehuis of bungalow waar uw hond of hulphond ook welkom is?  In een groot aantal van onze aangepaste vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties zijn er 1, 2 of 3 honden welkom. Bij iedere accommodatie ziet u staan of het toegestaan is honden mee te nemen en hoeveel er welkom zijn. Geeft u bij het reserveren van uw gehandicapten vakantiehuis altijd op hoeveel honden er mee op vakantie gaan. Met name bij de reservering van een vakantiehuis of bungalow op een vakantiepark of bungalowpark is dat van groot belang. Op vakantieparken en bungalowparken worden er in de regel maar een beperkt aantal vakantiehuizen en bungalows gereserveerd waar honden welkom zijn. Indien dit bij de reservering van uw gehandicapten vakantiehuis of bungalow niet opgegeven wordt, kan dit vervelende gevolgen hebben en uw hond of honden worden geweigerd.  

Extra hond meenemen naar uw vakantieadres

Heeft u een leuk vakantiehuis of bungalow op onze website gezien waar 1 of 2 honden welkom zijn?  Zou u deze accommodatie willen huren maar wilt u één hond meer meenemen dan volgens de beschrijving van het vakantiehuis of de bungalow is toegestaan?  Wij kunnen op uw verzoek bij de huiseigenaar toestemming vragen of er één extra hond is toegestaan. Uit ervaring hebben wij geleerd dat, als de honden goed opgevoed zijn, de meeste huiseigenaren met dit verzoek akkoord gaan.

Onze website vakantie met huisdieren

Op onze website vakantie met huisdieren vindt u het grootste aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen van Nederland en heel Europa. U boekt hier een vakantiehuis met maximaal 5 huisdieren. Indien u met de hond of ander huisdier op vakantie wilt naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje of Tsjechië, vindt u hier zeker het vakantiehuis waar u naar op zoekt bent.