Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

Vakantie met rolstoel

Alle vakantiehuizen en bungalows op deze website zijn rolstoelvriendelijk en derhalve geschikt voor een vakantie met rolstoel. Alle vakantiehuizen en bungalows hebben brede doorgangen en geen of weinig drempels. Voor de rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en bungalows die op vakantieparken en bungalowparken liggen geldt daarnaast dat deze parken ook geschikt zijn voor een vakantie met rolstoel en bijvoorbeeld receptie, restaurant en supermarkt rolstoeltoegankelijk zijn. Als er een zwembad op het vakantiepark ligt is er meestal ook informatie over de rolstoeltoegankelijkheid van het zwembad. Indien een vakantiehuis of bungalow welke geschikt is voor gehandicapten op een vakantiepark ligt, vindt u ook informatie over de rolstoeltoegankelijkheid van het vakantiepark.

Twee rolstoelvriendelijke vakantiehuizen in Limburg

In Noord-Limburg, nabij Arcen, verhuren wij namens een particuliere huiseigenaar 2 zeer goed aangepaste, rolstoelvriendelijke vakantiehuizen. Deze mooi gelegen vakantiehuizen zijn ieder geschikt voor 6 tot 8 personen. Deze betaalbare vakantiehuizen bieden alle voorzieningen voor een vakantie met gehandicapten. Denk hierbij aan ruime slaapkamers met hoog/laagbedden, aangepaste badkamers met inloopdouche en douchezitje. Een tillift. Een verhoogd toilet met beugels, een ruime woonkamer en keuken. Een tuin en terras welke rolstoeltoegankelijk zijn. Belangrijk om te weten is dat de eigenaren van deze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen veel ervaring hebben met gehandicapten en vanuit ervaring weten wat nodig is voor een vakantie met gehandicapten. Zij zijn bettrokken, deskundig en gastvrij.
Deze rolstoelvriendelijke en voor gehandicapten geschikte vakantiehuizen worden voor een zeer redelijke prijs verhuurd. Afhankelijk van het seizoen, worden ze per week verhuurd van 300 tot ruim 500 euro.

Alle informatie over deze prachtige en goed aangepaste vakantiehuizen in Limburg vindt u op onze website:

Rolstoelvriendelijk-vakantiehuis.nl